ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Φουλ για εκλογές: Στο Μαξίμου οι περιφερειάρχες


Το ότι μύρισε εκλογές δεν το λέμε εμείς, αλλά το είπε ο πρωθυπουργός, πυροδοτώντας τα σχετικά σενάρια για τον χρόνο που θα στηθούν κάλπες. Πέραν της φημολογίας, υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που δείχνουν πως οι κυβερνητικές και κομματικές «μηχανές» δουλεύουν όλο και πιο έντονα, καθώς οι εκλογές είτε λίγο νωρίτερα είτε λίγο αργότερα είναι, ούτως ή άλλως, προ των πυλών. Ενδεικτικά έμαθα πως οι περιφερειάρχες της χώρας έχουν κληθεί στις 12 του Δεκέμβρη για σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός θέλει να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις ενόψει της μάχης των εθνικών εκλογών.
***
Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, πάντα οι κινήσεις γίνονται πολύ προσεκτικές, καθώς οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνω πως το Μαξίμου, για το οριστικό κλείσιμο των ψηφοδελτίων σε κομβικές και μεγάλες περιφέρειες, ζητάει την τελική γνώμη όσων είχαν εκλεγεί πρώτοι το 2019, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα για γκρίνιες και έριδες.
Θεωρείο / Καθημερινή