ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Tα Νέα, το Μαξίμου, ο ολιγάρχης και το κανάλι


To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που έχει τίτλο «Ο ολιγάρχης, το κανάλι και ο ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει η Εφημερίδα των Συντακτών με κείμενο της Α.Ψ. στη στήλη «Παρασκήνια». Ακολουθεί το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της ΕφΣυν υπό τον τίτλο «Μαξίμου - ΝΕΑ σημειώσατε Χ»:.
"Φαίνεται ότι ήταν καλά πληροφορημένος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου όταν χθες το πρωί ταυτόχρονα με το φιάσκο στη Βουλή μοίραζε την «απελπισμένη» ανακοίνωση της κυβέρνησης για τη διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ πριν από επτά χρόνια με ολιγάρχη Ρώσο προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης καναλιού στην Ελλάδα.
Κι αφού το in.gr χθες ξεπέρασε σε αγανάκτηση ακόμα και τα φιλορωσικά διαδικτυακά ΜΜΕ στο θέμα της ομιλίας μέλους του Τάγματος Αζοφ στην Βουλή, κάποιος στο συγκρότημα Μαρινάκη έβαλε επιτέλους σήμερα τα πράγματα στη θέση τους!
Ξανά FBI (που είναι καλό για το θέμα αυτό αλλά κακό για τις αποφάσεις και τις διαπιστώσεις για το ρόλο Ελλήνων πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis) ξανά Καλογρίτσας αλλά με ρώσικο χρήμα αυτή τη φορά κι όχι με αραβικά κεφάλαια, ξανά διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ, ξανά Παππάς και με μικρά γράμματα η δικαιολογία της κυβέρνησης για το χθεσινό αίσχος στη Βουλή.
«Ολική ανατροπή» σερβίρει σήμερα στους αναγνώστες του ο όμιλος Μαρινάκη διότι -όπως λέει- πριν από 7 χρόνια ο πονηρός ΣΥΡΙΖΑ ενώ υποψιαζόταν πώς το Φεβρουάριο του 2022 θα γίνει εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία είχε επαφές με τον ολιγάρχη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Την κατάλληλη λοιπόν ημέρα και μόλις λίγες ώρες μετά το κυβερνητικό φιάσκο εντελώς συμπτωματικά προέκυψαν οι «αποκαλύψεις» ενώ κάτι είχε μυριστεί χθες και ο κ. Οικονόμου. Αραγε τα non paper είναι αμφίδρομα; Ποιος ξέρει;
Η αποκαλυπτική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία ζει το μεγαλείο της ή το μύθο της καθημερινά στην χειμαζόμενη χώρα μας.
Κρίμα που δεν θυμήθηκαν οι καλοί συνάδελφοι και τη Βενεζουέλα ή τη βίλα Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του πολεμιστή Μιχαήλ στη Βουλή".