ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

O Βαξεβάνης υπόσχεται εκπλήξεις


Ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου θα βρεθεί ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μετά τις κακουργηματικές διώξεις που του έχουν ασκηθεί για τα περί σκευωρίας με το σκάνδαλο Novartis.
Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento με ανάρτησή του στο Facebook υπόσχεται εκπλήξεις και υποστηρίζει πως αν κάποια πρέπει να απολογηθεί σήμερα είναι η ίδια η κυρία Αλεβιζοπούλου η οποία σκορπά κατηγορίες για έγγραφα που δεν είχε καν στην κατοχή της ώστε να τα αξιολογήσει.
Όπως αναφέρει κάποιοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι και η υπόθεση Novartis θα ξανανοίξει δικαστικά με αποτέλεσμα Εισαγγελείς και Δικαστικοί που εκτέλεσαν πολιτικές εντολές να βρεθούν εκτεθειμένοι.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:
«Σήμερα θα απολογηθώ στην Ανακρίτρια του Α.Π Κ. Αλεβιζοπούλου. Στην πραγματικότητα αυτή θα απολογηθεί για το κατηγορητηριο, αφού πρέπει να μου δείξει πού λέει η προστατευόμενη μάρτυρας όσα αυτή υποστηρίζει ότι λέει και πώς με κατηγόρησε για έγγραφα που δεν είχε καν στην κατοχή της ώστε να τα αξιολογήσει.
Φυσικά στην απολογία μου θα υπάρξουν όπως έχω πει εδώ και μήνες εκπλήξεις. Κάποιοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι, η υπόθεση Novartis δικαστικά θα επανεξεταστεί και οι Εισαγγελείς και Δικαστικοί που εκτέλεσαν πολιτικές εντολές θα βρεθούν εκτεθειμένοι και κάποια στιγμή απολογούμενοι. Απέναντι στην Ιστορία σίγουρα».

UPD