ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Tι κατέθεσε ο Βαξεβάνης για Μανιαδάκη - Απαντήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


Στην κατάθεση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας ότι «αποκάλυψε σήμερα ότι κατέθεσε στην ανακρίτρια συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον κ. Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ως προστατευόμενος μάρτυρας ” Γιάννης Αναστασίου ” ήταν ένας από αυτούς που τον τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για το σκάνδαλο Novartis».
Πρόκειται για «πληροφορίες για τον χρηματισμό πολιτικών, αλλά και για αυτούς που τον εκβίαζαν πριν 5 χρόνια να μην καταθέσει λέγοντας του πως έχουν έτοιμο νόμο να εξουδετερώσουν προστατευόμενους μάρτυρες και εισαγγελείς μόλις αλλάξει η κυβέρνηση. Δηλαδή, όλα όσα έγιναν μόλις κέρδισε η ΝΔ την εξουσία. Ο δε κ. Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην Προανακριτική που έστησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να “βαφτίσουν ” το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία».
Κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «τα δύο κόμματα είναι υποχρεωμένα απέναντι στην Βουλή και τον ελληνικό λαό να δώσουν άμεσα απαντήσεις».