ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Τα σαντουϊτσάκια, ο Πορτοσάλτε και ο Σαμαράς


Τι έκανε ο Αντώνης Σαμαράς μόλις τελείωσε η συνεδρίαση της Βουλής μετά την ομιλία Ζελένσκι; Πήγε απέναντι, στην οδό Σέκερη, σε ένα νεοδημοκρατικό στέκι στο «Αλφιέρε» και εκεί συνάντησε βουλευτές και δημοσιογράφους με τους οποίους συζήτησε την επικαιρότητα και την ακρίβεια, για αρκετή ώρα. Ήταν εκεί μαζί του, οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Μπουκώρος, ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. 
Ο Αντώνης Σαμαράς τον πρώτο που συνάντησε στην οδό Σέκερη, ήταν έναν δημοσιογράφο, ο οποίος είχε επιστρέψει από το μέτωπο της Ουκρανίας και του αφιέρωσε, όπως είπαν οι βουλευτές, ένα… ποίημα. Εν συνεχεία άρχισε τη συζήτηση με πρώτο θέμα την ακρίβεια και την επισιτιστική επάρκεια. Είπε ότι πάση θυσία πρέπει να στηριχθούν τα νοικοκυριά ώστε να μην υπάρξουν διακοπές ρεύματος: «Το νούμερο ένα αγαθό είναι το ρεύμα», είπε, για να προσθέσει ότι από τη λάμπα ή από το κερί της γιαγιάς περάσαμε στον ηλεκτρισμό και πρέπει η κυβέρνηση να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλισθεί η αδιάκοπη παροχή ρεύματος. Εν συνεχεία έκανε λόγο για τα λιπάσματα (τα οποία παράγοντα στη Ουκρανία) που ακρίβυναν λόγω του πολέμου λέγοντας ότι εάν δεν ραντίσουν εφέτος (σ.σ. προφανώς λόγω κόστους) τα σπαρτά τότε θα έχουμε κακής ποιότητας προϊόντα και μείωση της παραγωγής..
Ο Μανώλης Μαυρομάτης τον κέρασε δύο μίνι σαντουϊτσάκια και η συζήτηση συνεχίσθηκε με διάφορα άλλα θέματα. Σε διπλανά τραπέζια, σε ξεχωριστές παρέες, κάθονταν και άλλοι βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Μακάριος Λαζαρίδης, Μαρία Κεφάλα, Φίλιππος Φόρτωμας και Παρασκευή Βριζίδου που σε κάποια στιγμή φεύγοντας χαιρέτησαν απλώς τον κ. Σαμαρά.
Πηγή: “Βηματοδότης