ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Από αναβολή σε αναβολή η τύχη του Flash 96


Σε «σίριαλ» έχει μετατραπεί η υπόθεση της συχνότητας του Flash 96 και εδώ και έναν χρόνο, περίπου, οι εργαζόμενοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την άδεια του ραδιοσταθμού. Η πρώτη φορά, όπως γράφει το e-tetradio, που το ΕΣΡ έθεσε προς συζήτηση την ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων περί «υποχρέωσης αδιάλειπτης λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού» ήταν στις 11 Μαϊου 2021, και έκτοτε έχει πάρει τρεις αναβολές. Η πιο πρόσφατη ημερήσια διάταξη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, που ανέφερε το θέμα του Flash 96, ήταν εκείνη της 31 Ιανουαρίου 2022, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βγει λευκός ή μαύρος καπνός.
Οι σοβαρές «φουρτούνες» για τον ραδιοσταθμό ξεκίνησαν πριν 10 χρόνια, όταν ο φυγόδικος Πέτρος Κυριακίδης άφησε απλήρωτους επί μήνες τους εργαζόμενους και, ουσιαστικά, τον παράτησε στην τύχη του. Έκτοτε ο Flash 96 βασίστηκε αποκλειστικά στους εργαζομένους του, οι οποίοι εξασφάλισαν και την άδειά του από το 2014. Εδώ και αρκετό καιρό όμως έχει εξαφανιστεί από τα FM της Αθήνας.