ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ράδιο Πάντειον


Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών αποκτάει ξανά τη δική του Φωνή. Το όνομα της «Ράδιο Πάντειον», μια συλλογική προσπάθεια των φοιτητριών και των φοιτητών όχι μόνο του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού (ΕΜΠΟ), αλλά και φοιτητών και από άλλα τμήματα του ΑΕΙ της Λεωφόρου Συγγρού. Με πλούσιο πρόγραμμα, ξεχωριστές ιδέες και μουσική για όλα τα γούστα το «Ράδιο Πάντειον» έρχεται για να μείνει. 35 ραδιοφωνικοί παραγωγοί με 23 εκπομπές θα σας συντροφεύουν όλη την εβδομάδα και σας καλούν να γίνετε κι εσείς ακροατές του ραδιοφώνου κοινότητας του Παντείου κι όχι μόνο.
«Είναι κάτι ανοιχτό προς όλα τα μέλη της κοινότητας του Παντείου», διαβεβαιώνουν τα μέλη της Ομάδας Παραγωγών. Είναι κάτι που έλειπε πολύ από το Πάντειο στο οποίο, όπως και σε κάθε ελληνικό ΑΕΙ, η αίσθηση της «κοινότητας» έχει εξασθενήσει αισθητά μετά από 3 εξάμηνα τηλεκπαίδευσης. Το σημαντικό όμως είναι πως πλέον τα Πανεπιστήμια, οι πνεύμονες της ελληνικής κοινωνίας και χώροι παραγωγής του μέλλοντός της, είναι ανοιχτά κι ένα εξ αυτών αποκτά έναν φορέα ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και -το κυριότερο- έκφρασης των φοιτητών, της νέας γενιάς.
To «Ράδιο Πάντειον» αποτελείται από την Ομάδα των Παραγωγών του, υπεύθυνη Καθηγήτρια του είναι η κα. Αγγελική Γαζή και αποτελεί μια συνεισφορά της Πρυτάνεως Χριστίνας Κουλούρη, η οποία στήριξε την ιδέα των φοιτητών. (Πατήστε εδώ radiopanteion)