ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Nέα πρόσωπα στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Kosmos


Μία παλιά γνώριμη στους ακροατές του Kosmos φωνή και ένας νέος, ταλαντούχος, παραγωγός είναι τα δύο νέα πρόσωπα στο ανανεωμένο και γιορτινό πρόγραμμα του σταθμού. Η Λουκία Σούπουλη επιστρέφει στο μικρόφωνο του Kosmos, έχοντας διανύσει μία σημαντική διαδρομή στα μουσικά ραδιόφωνα της Αθήνας. Από την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 αναλαμβάνει την πρωινή καθημερινή ζώνη του Kosmos και από τις 06:00 ώς τις 08:00, θα λέμε μαζί της την πρώτη «Καλημέρα #Kosmos». Με πυξίδα την αγάπη για τον ήχο των 60s και των 70s, παρέα με τη Λουκία Σούπουλη θ’ ακούμε Rock, Soul, Reggae, Funk, Rn’b και φυσικά μουσικές απ’ όλο τον κόσμο, ξέροντας πλέον καλά ότι τα καλύτερα ταξίδια γίνονται μέσα από ένα ζευγάρι ακουστικά.

Ο Μιχάλης Καμάκας είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός με εμπειρία σε ενημερωτικά και μουσικά ραδιόφωνα, καθώς και σε podcasts. Σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο, αλλά η παιδιόθεν αγάπη του για το ραδιόφωνο τον ακολουθεί σε ό,τι κάνει. Του αρέσει να χάνεται και να περιπλανιέται καθημερινά σε διάφορα μουσικά είδη, πάντα όμως επιστρέφει σε αγαπημένα του λιμάνια όπως η Britpop. Τα «Urban Sounds» είναι ο δικός του μουσικός χάρτης και θα περιπλανιόμαστε μαζί του κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 12:00 ώς τις 14:00.