ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Αντιεμβολιαστές έκαψαν παιδικά βιβλία του Τριβιζά για τον κορωνοϊό!


Εικόνες Μεσαίωνα σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στη Χαλκίδα, όπου αρνητές έκαψαν παιδικό βιβλίο του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά με θέμα την πανδημία και την προστασία από τον κορωνοϊό. Το αδιανόητο περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής, πίσω από τα δικαστήρια της πόλης, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αρνητές γονείς.
Στο κέντρο του κύκλου που είχαν κάνει οι γονείς είχαν τοποθετήσει έναν κουβά μέσα στον οποίο έριξαν self test, μάσκες προστασίας και το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά που προορίζεται για τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς.
Οι σελίδες του που αφορούν την περίοδο της πανδημίας και αναφέρονται στον κορωνοϊό μοιράστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία. Οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν χάσει κάθε έλεγχο, τόνισαν ότι αποτελεί προϊόν προπαγάνδας. 
«Ότι ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να έχουμε έξω από το σπίτι μας και εμείς να καθόμαστε μέσα στο σπίτι. Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;» φώναζε ένας από τους γονείς...