ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας - Νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του "Σωτηρία" με κορωνοϊό


Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, έχοντας δώσει μάχη με τον κορωνοϊό στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία. Ο δημοσιογράφος, είχε μπει χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα.
Η ανακοίνωση του Σωτηρία:
«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Ο Γιώργος Τράγκας είχε εργαστεί σε εφημερίδες όπως ο Ελεύθερος Τύπος, τα Παραπολιτικά, η Δημοκρατία κ.ά., σε κανάλια όπως ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1, ο Alpha, το Alter, το Epsilon κ.ά., και σε ραδιόφωνα όπως ο ΣΚΑΪ 100.4, ο Flash 9.61, ο Planet 1045, ο Real 97.8, τα Παραπολιτικά 90.1, ο Ελλάδα 94.3 κ.ά.
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρούσε μεγάλο μιντιακό όμιλο, όντας ιδιοκτήτης των εφημερίδων Χώρα, Βραδυνή, Traffic, Financial Box, Score Live, Derby κ.ά., του τηλεοπτικού σταθμού Κανάλι 10 (νυν Alert TV) και των ραδιοσταθμών Profit FM (νυν Pepper 96.6) και Χρώμα FM.
Τα τελευταία χρόνια εξέδιδε το περιοδικό Crash και λειτουργούσε το portal crashonline.gr και το διαδικτυακό Crash Radio, ενώ είχε ιδρύσει και το πολιτικό κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι».