ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

«Μπράβο, κοσμογονία στα πανεπιστήμια!»


Mέτρα στα σχολεία για την έξαρση που έρχεται με την παραλλαγή Ομικρον του κορωνοϊού, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης, στην τοποθέτησή του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2022, μετά την ομιλία της υπουργού Παιδείας.
Ο Νίκος Φίλης κατήγγειλε ότι δεν γίνεται καμιά ιχνηλάτηση στο σχολικό περιβάλλον. «Πόσοι ηλικιωμένοι άνθρωποι κόλλησαν από τα παιδιά και πόσα παιδιά κόλλησαν από ηλικιωμένους ανθρώπους, πόσοι μπήκαν σε ΜΕΘ και πόσοι κατέληξαν από τη διαδικασία. Είναι κρίσιμα ερωτήματα αυτά υγειονομικής επιτήρησης, ζητήματα δημόσιας υγείας» σημείωσε.
Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρθηκε και στα πανεπιστήμια, τονίζοντας πως η Σύνοδος Πρυτάνεων στέλνει SOS για την οικονομική στενότητα. «Η κα Κεραμέως λέει “έχουμε λεφτά για να αγοράσετε κάμερες παρακολούθησης”. Μπράβο, κοσμογονία στα πανεπιστήμια!» κατέληξε ο Ν. Φίλης.