ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Σύσκεψη στα "Νέα" με αρχισυντάκτρια την Σακελλαροπούλου


Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Tα Νέα» διαμορφώθηκε μέσα από σύσκεψη στην οποία συμμετείχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Ηταν αυτή μια κανονική σύσκεψη;» ρώτησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου όταν η συζήτηση τελείωσε. «Σε γενικές γραμμές, ναι. Αλλά τις άλλες φορές δεν έχουμε λουλούδια στο τραπέζι», παραδέχτηκε γελώντας ένας εκ των παριστάμενων δημοσιογράφων. Δεν ήταν, βέβαια, μια εντελώς κανονική σύσκεψη αυτή που έγινε στα γραφεία των «ΝΕΩΝ» χθες το μεσημέρι. Κι αυτό γιατί οι δημοσιογράφοι που ετοιμάζουν την πρώτη σελίδα της εφημερίδας - η διεύθυνση, οι αρχισυντάκτες και οι υπεύθυνοι των τμημάτων - δεν υποδέχονται κάθε μέρα στον χώρο τους την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η πρόσκληση προς τη Σακελλαροπούλου στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού, για να παρακολουθήσει την κεντρική σύσκεψη των «ΝΕΩΝ», ήταν συμβολικής σημασίας καθώς η εφημερίδα γιορτάζει φέτος τα ενενήντα χρόνια κυκλοφορίας της.
Οπως αναφέρει σχετικο σημείωμ της εφημερίδας η παρουσία της Σακελλαροπούλου στη σύσκεψη είχε σκοπό να ρίξει φως σε μια άγνωστη για το ευρύ κοινό διαδικασία - αυτή της αξιολόγησης μιας είδησης από τη διευθυντική ομάδα και της αποτύπωσής της σε μια πρώτη σελίδα που λίγες ώρες μετά θα ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και, την επόμενη μέρα, θα γίνει κομμάτι της επικαιρότητας. 

ΥΓ Βέβαια οι επιτελείς της εφημερίδας «έθαψαν» την είδηση με τους 130 νεκρούς χθες και προφανώς αυτό θα διέλαθε και ης προσοχής της αρχισυντάκτριας Σακελλαροπούλου.