ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η παρουσιάστρια, ο καναλάρχης και το story στο Ίνσταγκραμ


Ο ΑΝΤ1 και η Ζέτα Μακρυπούλια θα πορεύονται μαζί γι’ ακόμα δύο χρόνια! Το κανάλι του Αμαρουσίου, με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε στο τηλεοπτικό κοινό την ανανέωση.. της συνεργασίας τους. Σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 αναφέρει πως η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.
***
Την παραίτηση της από τη γενική διεύθυνση προγράμματος του Alpha υπέβαλε η Άντζελα Ντρίβα, η οποία είχε αναλάβει Chief Content Officer τον Δεκέμβριο του 2019. Σύμφωνα με το typologies.gr, στον σταθμό, μετακινείται από τον ΣΚΑΪ ο Χρ. Κόμπος.
***
Ποιά παρουσιάστρια ανέβασε story στο instagram σχολιάζοντας την “ακεραιότητα” του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού και μετά απο λίγες ώρες το κατέβασε; Ορισμένοι καλοθελητές πάντως, όπως γράφει το enimerosi24, φρόντισαν να ενημερώσουν -στελέχη και μη- για την ανάρτηση!
***
Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 η επικεφαλής επικοινωνίας Αννα Βλαβιανού; Τα περισσότερα τηλεοπτικά σάιτ, αναφέρουν από χθες ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με το κανάλι που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Την ίδια ώρα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τη δημοσιογράφο να οδεύει προς το OPEN.