ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Οταν η πηγή σου είναι η ίδια...


Τα ρεπορτάζ σε δύο εφημερίδες μπορεί να μοιάζουν και είναι συνηθισμένο ως γεγονός, τα μικροπολιτικά όμως στις στήλες λίγο δύσκολο. Προχθες, ωστόσο, το «Θεωρείο» της «Καθημερινής».. και ο «Μικροπολιτικός» των «Νέων» ταυτίστηκαν για το αεικίνητο του Μωυσή.
«Καθημερινή»: «Ο Κυριάκος θα ξεκινήσει αυτόν τον άτυπο γύρο της Ελλάδας από τη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, όπου θα δώσει το “παρών” στα εγκαίνια του νέου τερματικού του αεροδρομίου ‘‘Μακεδονία’’, ενώ στα τέλη του μήνα θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Αστυπάλαια, στο νησί με την εμβληματική επένδυση της VW».



«Νέα»: «Ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρευρεθεί στα αυριανά εγκαίνια του νέου τερματικού στο ανακαινισμένο αεροδρόμιο ‘‘Μακεδονία’’. Η επιχείρηση ‘‘εξωστρέφεια’’ δεν τελειώνει εκεί βέβαια, έχουν πάρει μπρος για τα καλά οι σχεδιασμοί. Επεται στο αμέσως προσεχές διάστημα επίσκεψη σε νησί, με αφορμή όχι μόνο τον τουρισμό, αλλά και αναπτυξιακές επενδύσεις. Πρώτη στη λίστα είναι η Αστυπάλαια, όπου θα επιθεωρήσει το πράσινο πρότζεκτ ηλεκτροδότησης και μετακινήσεων ‘‘Smart and Sustainable Island’’, που έχει αναλάβει και τρέχει στο νησί η Volkswagen. Στο τοπ της λίστας των προορισμών είναι, βέβαια, και το νησί του Μητσοτάκη, η Κρήτη».
Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το Σαββατοκύριακο συνέβη κάτι αντίστοιχο με «Καθημερινή» και «Παραπολιτικά» σχετικά με κάποια κρυφά γκάλοπ που βγάζουν τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε γειτονικές χώρες.
- από την ΕφΣυν