ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η «συγγνώμη» της Ακρίτα στον Μπακογιάννη για την ανάρτηση με το εμβόλιο


Συγγνώμη ζήτησε από το Κώστα Μπακογιάννη η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, έπειτα από την ατυχή ανάρτησή της προ ημερών στο fb, για τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων..«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook.
Το πρωί, επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, και απάντησε: «Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον…».
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, η κ. Ακρίτα ανήρτησε τη φωτογραφία του κ. Μπακογιάννη από τον εμβολιασμό του με Astrazeneca και άφησε υπονοούμενα πως το εμβόλιο δεν του έγινε ποτέ, μιλώντας για καπάκι στην σύριγγα, αλλά και στηλιτεύοντας την νοσοκόμα επειδή δεν φορούσε γάντια.