ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Στρατηγική συνεργασία της 24 MEDIA για τα Social Media


Η 24 MEDIA, ο κορυφαίος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος digital publisher στην Ελλάδα ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρεία Imperius και τον ιδρυτή της Δημήτρη Κανέλλη με στόχο.. την περαιτέρω ανάπτυξη των Social Media του Ομίλου.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξέλιξης των Social Media του portfolio της 24 MEDIA, η Imperius αναλαμβάνει την ανανέωση και την περαιτέρω ανάπτυξη των Social Media των brands της. Trend watching, data-informed content creation, σχεδιασμός innovative digital ενεργειών και κοινοτήτων, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που περιλαμβάνει η συνεργασία της 24 MEDIA με την Imperius.
Όπως δήλωσε και ο ιδρυτής της Imperius Δημήτρης Κανέλλης: "Ο κορυφαίος digital publishing όμιλος στην Ελλάδα οφείλει όχι μόνο να γίνει Νο 1 και στα social, αλλά να καινοτομεί διαρκώς και να θέτει τον πήχη για όλο το industry".
Από την πλευρά του, ο Marketing Director της 24 MEDIA, Γρηγόρης Μπάτης, δήλωσε: “Στην 24 MEDIA δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε σε όλα τα Μέσα και σε όλες τις πλατφόρμες, όπου υπάρχουν οι αναγνώστες/followers μας και όπου υπάρχει ανάγκη για σωστή ενημέρωση αλλά και διασκέδαση. Η συνεργασία μας με την Imperius και τον Δημήτρη Κανέλλη, είναι προς αυτή την κατεύθυνση και με μοναδικό σκοπό, να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη σ’ όλα τα Social Media account του ομίλου μας”.