ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Με την ΕΡΑσπορ στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας


Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, η ΕΡΑσπορ δίνει το μικρόφωνο στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ,.. στις 21:00. Ένα δωδεκάωρο πρόγραμμα αφιερωμένο στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που θα σας ταξιδέψει από το παρελθόν στο παρόν και στη δράση.
Στις 13:00, ο Τάσος Επιτρόπου θα συντονίσει ένα δίωρο αφιέρωμα με σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα από προηγούμενους τελικούς και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Από τις 18:00, θα ξεκινήσει το pre – game του αγώνα με εκλεκτούς καλεσμένους και από τις 19:00 το μικρόφωνο θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.
Ο Χρήστος Σαράντος και ο Γιώργος Τραπεζανίδης θα αναλάβουν να σας μεταφέρουν τις πρώτες εικόνες και αργότερα την περιγραφή του αγώνα.
Ο Μπάμπης Παπάζογλου και ο Γιώργος Μίνος θα σας δώσουν τις αφίξεις των ομάδων και όλο το ρεπορτάζ. Η αγαπημένη σας καθημερινή εκπομπή «Big 5 theory» θα έχει τον δικό της σχολιαστικό ρόλο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Χρήστο Κοντό και τον Βασίλη Παπανικολάου.
Στο στούντιο της ΕΡΑσπορ θα συντονίσουν κατά χρονική σειρά, οι Γιώργος Παχάκης και Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Κώστας Κουκουλάς και Άγγελος Στίμος.

Με την ΕΡΑσπορ στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22/5, από τις 13:00 μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.