ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

Το μήνυμα Τζανακόπουλου κατά του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια...


...και η πρώτη φωτογραφία της εγκυμονούσας Αχτσιόγλου

Την ξεκάθαρη διαφωνία τους με το επίμαχο νομοσχέδιο που αφορά στην Συνεπιμέλεια των παιδιών εξέφρασαν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Εφη Αχτσιόγλου με αναρτήσεις τους στα μέσα.. κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύντροφό του και επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την οποία συνόδευε το παρακάτω κείμενο.
«Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού. Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλά σαν μήλο της έριδος. Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας. Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας».
Την φωτογραφία και το κείμενο ανέβασε και η Εφη Αχτσιόγλου στο Instagram.