ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Φθινοπωρινά σενάρια

Επειδή σε όλους αρέσουν τα σενάρια, ειδικά τα εκλογικά, θα σας πω ένα που κυκλοφορεί. Λέει το εν λόγω σενάριο πως ο πρωθυπουργός το ερχόμενο φθινόπωρο θα μπει στον πειρασμό για κάλπες. Το σκηνικό που θα έχει διαμορφωθεί Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος, μπορεί να είναι ιδανικό, καθώς το εμβόλιο θα έχει πιάσει στην κοινότητα, θα.. έχουν έρθει τα πρώτα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και το καλοκαίρι σύμφωνα με τις προβλέψεις θα έχει κυλήσει πολύ πιο ομαλά από αυτό του 2020. Συνεπώς, θα έχει όλα τα εφόδια για μία επανεκκίνηση μέσω εκλογών, επιδιώκοντας μία νέα καθαρή τετραετία, χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη του κορωνοϊού.
Τρίβει τα χέρια της
Το σενάριο έχει πολλά θετικά και για την κυβέρνηση, αλλά από σπόντα και για τη Φώφη Γεννηματά. Σε μία τέτοια περίπτωση, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα «αναγκαστεί» να αναβάλει τις εσωκομματικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο και αν καταφέρει να ανεβάσει το ποσοστό της θα εδραιώσει τη θέση της και εσωκομματικά. «Ενα ΚΙΝΑΛ του 9-10% ποιος θα το πειράξει;» σχολιάζουν στη Χαριλάου Τρικούπη.
Ενόχληση με Λοβέρδο
Μένω στο αγαπημένο όλων ΠΑΣΟΚ, καθώς υπήρξε μία παραφιλολογία πως το μικρό κόμμα της Κεντροαριστεράς ενοχλήθηκε από δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας και έδινε μεγάλο ποσοστό στον Ανδρέα Λοβέρδο. Πηγές μου μού είπαν ότι δεν ενοχλήθηκαν με τη δημοσκόπηση αλλά με τον ίδιο τον Λοβέρδο, που θεωρούν πως «δεν παίζει σωστά» παρά το γεγονός ότι η Φώφη τού έχει σταθεί στα δύσκολα, βλέπε Νοvartis.

- από τη στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής (22.11.2020)