ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δυναμώνει

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το περασμένο Σαββατοκύριακο, 21-22/11/2020.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Σε μια συγκυρία, όπου η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να.. διαλύει τα όνειρα της γενιάς μας για μια καλύτερη και ασφαλή ζωή, κάνοντας την υγειονομική κρίση ευκαιρία πλουτισμού των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, αναγνωρίσαμε την αναγκαιότητα κάθε νέου και νέας, να ορθώσει ανάστημα απέναντι σ’ όσους παίζουν με τις ζωές μας.
Η οργάνωση μέσα από μια πλούσια διαδικτυακή συζήτηση, μπήκε σε θέσεις μάχης απέναντι στον αυταρχικό κατήφορο και τη δημοκρατική εκτροπή που έχει επιλέξει να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία σε μια προσπάθεια να καταστείλει τους αγώνες των νέων ενάντια σε ένα δυστοπικό μέλλον που χτίζει στις πλάτες της γενιάς μας.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, δυναμώνει, μαζικοποιείται, απλώνεται σε κάθε πόλη και νομό της χωράς και καλεί κάθε νέο και νέα να συστρατευτεί στον αγώνα για υγεία και δημοκρατία, για ένα μέλλον με ασφάλεια, για να μην μπουν τα όνειρα και τα δικαιώματά μας σε καραντίνα.
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι ανάγκη να ενδυναμώσουμε τους αγώνες μας ενάντια στις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες που με βία οδηγούν την πλειοψηφία στο περιθώριο.
Έλα μαζί μας.
Γίνε κομμάτι των αγώνων της νεολαίας για υγεία και δημοκρατία.
Οι ανάγκες μας δεν μπαίνουν σε καραντίνα.