ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

«Σιωπητήριο» από το Μαξίμου στον Αδωνη Γεωργιάδη

Το SMS που διάβασε ο Λιάτσος στον αέρα
(Video) - Πάντως ο υπουργός βγήκε πρωί πρωί σήμερα στον ΑΝΤ1

Το ότι στο Μαξίμου δεν χάρηκαν ιδιαίτερα από την δήλωση Γεωργιάδη πως «πανηγυρίζει » επειδή η Ελλάδα έχει λιγότερους νεκρούς από το Βέλγιο, είναι γνωστό. Φάνηκε, εξάλλου, χθες, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε με νόημα ότι η κυβέρνηση.. «δεν πανηγυρίζει καθόλου», αδειάζοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Όμως, πέραν του «αδειάσματος», το Μαξίμου επέβαλε - συμφωνα με το matrix24- στον υπουργό Ανάπτυξης και προσωρινό «σιωπητήριο», έως ότου ξεχαστεί το θέμα. Και, για του λόγου το ασφαλές, αποκαλύφθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε ακυρώσει άρον-άρον και εκτάκτως την προγραμματισμένη εμφάνισή του στην εκπομπή «Kontra24» του Kontra με τον Αιμίλιο Λιάτσο.
Μάλιστα, ο παρουσιαστής διάβασε «στον αέρα» και το μήνυμα που τού είχε αποστείλει ο υπουργός, υπενθυμίζοντάς του ότι «εκείνος δεν τα κάνει αυτά» -ότι, δηλαδή, είναι συνεπής στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και δεν «κρεμάει» τους οικοδεσπότες του. Αν, όμως, σε πάρει κάποιος συνεργάτης του πρωθυπουργού και σου μιλήσει στα «γαλλικά», τότε «κρεμάς» τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Πάντως ο Αδωνης ξαναβγήκε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 στην εκπομπη του Γ. Παπαδάκη, και επανέλαβε τα περί εξαιρετικής εικόνας της Ελλάδας σε σχέση με άλλες χώρες στο μέτωπο της πανδημίας...