ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Η απάντηση της Δήμητρας Γαλάνη στην καταγγελία ότι επιχείρησε να διαλύσει συσσίτιο

Κ. Πολυχρονόπουλος: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Τέρμα στην ανθρωποφαγία»

Σάλο στα social media και όχι μόνο, προκάλεσε η καταγγελία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου από τη δομή αλληλεγγύης «Ο Άλλος Άνθρωπος» ότι η τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη ενοχλήθηκε από διανομή συσσιτίου σε αναξιοπαθούντες κοντά στο.. σπίτι της και μάλιστα κάλεσε την δημοτική αστυνομία.
Ο Κ. Πολυχρονόπουλος στην ανάρτησή του, δεν κατονομάζει την Δήμητρα Γαλάνη αλλά αναφέρεται στη γνωστή τραγουδίστρια με τα αρχικά ΔΓ χρησιμοποιώντας προσβλητικές και απαξιωτικές εκφράσεις («ηλικιωμένη», «τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου», «τζιπάρα», «κρίμα τα τραγούδια που σου έδωσαν να τραγουδήσεις») ενώ υποστηρίζει ότι η ΔΓ τους επέπληξε λέγοντάς τους να τηρούν τις αποστάσεις και υπονοεί ευθέως ότι κάλεσε τη δημοτική αστυνομία η οποία έφτασε στο δρόμο όπου δινόταν το συσσίτιο τα επόμενα λεπτά.
Σε νεότερη (χθεσινή) ανάρτησή του Κ. Πολυχρονόπουλος, ανέφερε: «Από αύριο Παρασκευή η κατσαρόλα για να φάμε θα μπαίνει στην φωτιά στις 07:30 ώστε το φαγητο να είναι έτοιμο στις 10:00 έτσι θα αποφεύγουμε τις ουρές και τρώμε πιο άνετα χωρίς συνωστισμό»...

Η απάντηση της Δήμητρας Γαλάνη

Στην καταγγελία απάντησε με ανάρτησή της στο Facebook η Δήμητρα Γαλάνη, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα και διαψεύδοντας τα περί ενημέρωσης της δημοτικής αστυνομίας.
Όπως ανέφερε, συνάντησε περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στη γωνία του σπιτιού της, άλλα σε σειρά και άλλα σε παρέες. Και επειδή διαπίστωσε ότι η ουρά εκτεινόταν σε μεγάλη απόσταση, πρότεινε σε μια από τις εθελόντριες να μεταφέρουν τους ανθρώπους σε διπλανό μεγαλύτερο και φαρδύτερο δρόμο. Η εθελόντρια της απάντησε όπως αναφέρει η Δήμητρα Γαλάνη ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και προσπαθούν να βρουν λύση.



Ο Κ. Πολυχρόπουλος επανήλθε σήμερα στο fb λέγοντας ότι είναι «πολύ στεναχωρημενος με το όλο συμβάν» και ότι πρέπει να μπει «τέλος στην ανθρωποφαγία» καθως «αντί να προβάλουμε την ανάγκη των ανθρώπων προβάλουμε αλλα».