ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

To draft της Πελώνη και το copy paste των κυριακάτικων εφημερίδων


Από την Πέμπτη ετοίμαζε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη το draft για την ενημέρωση σχετικά με το σχέδιο που έστειλε η Αθήνα στην Κομισιόν για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Αριστοτελία, λοιπόν, έφτιαξε το draft, με τις σχετικές διαφάνειες και το... επικοινώνησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εξ ου και όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες είχαν copy paste τις 15 μεταρρυθμίσεις και έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης. 
Την Τετάρτη (μεθαύριο) θα γίνει η παρουσίαση του σχεδίου από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη, και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής.
***
Ξηλώθηκε ολόκληρο το Δ.Σ. της Forthnet. Τέλος ο Παπαδόπουλος
Την προηγούμενη Δευτέρα ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners είχε διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση, κυρίως στην ομάδα που έχει αναλάβει την Forthnet ότι «τίποτε δεν θα μείνει το ίδιο»!
Τελικά ο ισχυρός manager του BC Partners ξήλωσε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της «ταλαίπωρης» εταιρείας. Έτσι, ζητήθηκε η παραίτηση του επί 10 χρόνια διευθύνοντος συμβούλου Πάνου Παπαδόπουλου αλλά και των υπολοίπων στελεχών και μελών του Δ.Σ.

- από τη στήλη του Wiseman στο mononews.gr