ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΤ: Παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για νέες τηλεοπτικές παραγωγές

Έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου αναφορικά με τα Έργα Ελλήνων Λογοτεχνών και τους Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες.
Έργα Ελλήνων Λογοτεχνών (εξωτερικές παραγωγές)
Έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 παρατείνεται.. η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου και συγκεκριμένα αυτοτελών επεισοδίων, τηλεταινιών ή μίνι σειρών μυθοπλασίας (έως 6 ωριαία επεισόδια), βασισμένων σε έργα Ελλήνων λογοτεχνών, προκειμένου, σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας Πρόσκλησης, να αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής αυτών για λογαριασμό της ΕΡΤ Α.Ε. για την τηλεοπτική περίοδο 01.01.2021 έως 31.12.2021.
Καθώς το ενδιαφέρον εμφανίζεται συνεχώς αυξανόμενο, αποφασίστηκε να παραταθεί κατά μία εβδομάδα η προθεσμία υποβολής προτάσεων, η οποία έληγε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.
Μπορείτε να δείτε την εν λόγω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαδικτυακό τόπο:
https://company.ert.gr/proskliseis/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-tin-promitheia-tileoptikoy-periechomenoy-vasismeno-se-erga-ellinon-logotechnon-exoterikes-paragoges/

Μεγάλoι Έλληνες Ευεργέτες (εξωτερικές παραγωγές)
Έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου αναφορικά με τους Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες, προκειμένου, σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας Πρόσκλησης, να αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής αυτών για λογαριασμό της ΕΡΤ Α.Ε. για την τηλεοπτική περίοδο 01.01.2021 έως 31.12.2021.
Οι προτάσεις θα αφορούν στην εκτέλεση παραγωγής σειράς εκπομπών-ντοκιμαντέρ, με αφορμή τα διακόσια (200) χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και με περιεχόμενο τους μεγάλους Έλληνες ευεργέτες και τη συνεισφορά τους στην αναδόμηση και στην ανάπτυξη του ελληνικού κράτους.
Καθώς το ενδιαφέρον εμφανίζεται συνεχώς αυξανόμενο, αποφασίστηκε να παραταθεί κατά μία εβδομάδα η προθεσμία υποβολής προτάσεων, η οποία έληγε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.
Μπορείτε να δείτε την εν λόγω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαδικτυακό τόπο:
https://company.ert.gr/proskliseis/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-tin-katathesi-protaseon-me-periechomeno-toys-megaloys-ellines-eyergetes/

Οι ενδιαφερόμενοι εκτελεστές παραγωγής καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον κεντρικό διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ Α.Ε. (ert.gr)
Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στον Κανονισμό Υλοποίησης Εσωτερικών Παραγωγών και Προμήθειας Περιεχομένου Προγράμματος, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: programtv@ert.gr