ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

«Α ρε Γιάννη, τι αδυναμία σου έχω».

«Α ρε Γιάννη, τι αδυναμία σου έχω». Αυτό αναφώνησε απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός γνωστοποίησε την «αδυναμία» του για το αφεντικό του ΣΚΑΙ κατά την διάρκεια της υπογραφής του μνημονίου.. (έχει και μια αδυναμία στα μνημόνια ο υπουργός) για το έργο της «Ανάπλασης του Βοτανικού». Μια «ανάπλαση» που μεταξύ άλλων θα προσφέρει με χρήματα του ελληνικού λαού και ένα γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Ποιος θα πληρώσει το γήπεδο; Ο δήμος Αθηναίων σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ «αναλαμβάνει την ευθύνη και τις διαδικασίες υλοποίησης και κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου του οποίου ο ενδεικτικός αρχικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 72 εκ. ευρώ περίπου…»! Μετά την κατασκευή το γήπεδο θα περάσει στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ για 99 χρόνια!
Μετά την συγκεκριμένη υπογραφή – και όλα όσα θα ακολουθήσουν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου – είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ενισχυθεί και η «αδυναμία» του Αλαφούζου στους Γεωργιάδη, Μητσοτάκη, Μπακογιάννη που ενέκριναν και δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του έργου. 

- από το imerodromos / δείτε και το σχετικό βίντεο