ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ο «Αθήνα 9.84» παίρνει 24 δημοσιογράφους και 14 παραγωγούς

Ποιοι θα αποφασίσουν για τις προσλήψεις

Μονοετείς συμβάσεις έργου προκήρυξε ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Στην προκήρυξη του «Αθήνα 9.84»αναφέρονται ακριβώς οι προϋποθέσεις για την κάθε θέση ξεχωριστά, τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους μουσικούς παραγωγούς. Είναι στοχευμένες δηλαδή, ξέρουν.. ακριβώς τι ζητούν και, λογικά, θα έχουν και κάποια πρόσωπα στο μυαλό τους.
Δείτε μερικά παραδείγματα:
1) Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διατήρηση της ειδικής φυσιογνωμίας του «Αθήνα 9, 84» ως δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.
2) Εκπομπή με ειδικό πολιτιστικό περιεχόμενο και επίκεντρο το βιβλίο, το θέατρο και τον κινηματογράφο.
3) Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής με συνεντεύξεις και αφιερώματα σε ρεύματα μουσικής, συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές.
4) Επιμέλεια, παραγωγή και παρουσίαση ειδικών θεματικών εκπομπών με αντικείμενο την προβολή μουσικών και γενικότερα πολιτιστικών γεγονότων και εκδηλώσεων.
5) Επιμέλεια, παραγωγή και παρουσίαση της εκπομπής «νύχτα.gr» στον «Αθήνα 9, 84».
Η Επιτροπή που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις είναι πενταμελής και απαρτίζεται από τη Γενική Διευθύντρια του σταθμού Μαργαρίτα Μυτιληναίου, δύο άτομα του ΔΣ (Πόπη Δομάζου και Δήμητρα Σιδερή), τον Διευθυντή Ενημέρωσης Δημήτρη Τζιβελέκη και την Διευθύντρια Προγράμματος Ελενα Χατζηιωάνου

- πηγή: e-tetradio