ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Άνεργος και φτωχός σούπερ σταρ του Game οf Thrones

Eίναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς παραγωγές του Χόλυγουντ όπως το Game of Thrones, το Aquaman αλλά και για τον ρόλο που πρόκειται να υποδυθεί στην πολυαναμενόμενη ταινία Dune που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 όταν και πήρε – εντελώς τυχαία – τον πρώτο του ρόλο για..να συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά Baywatch, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC. Όλα ξεκίνησαν από το ανοιχτό κάστινγκ στη Χαβάη που είχε διοργανωθεί στα πλαίσια των γυρισμάτων της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς. Όπως ο ίδιος ο Tζέισον Μαμόα (περί ου ο λόγος) δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του αυτός και τα ξαδέρφια του παρευρέθηκαν μόνο και μόνο για να «συναντήσουν καινούρια κορίτσια». Ποτέ δεν φανταζόταν πως εκείνη η μέρα θα ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης καριέρας.
Ωστόσο, η επιτυχία αυτή άργησε να έρθει. «Στην κυριολεξία πεινούσαμε μετά από το Game of Thrones» αποκάλυψε. «Δεν μπορούσα να βρω δουλειά.»
Ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Μαμόα στο Game of Thrones σκοτώθηκε από την πρώτη κιόλας σεζόν, πριν δηλαδή η σειρά σημειώσει τεράστια επιτυχία.
Ο ηθοποιός αγωνίστηκε μαζί με την σύζυγό του Λίζα Μπονέτ, να καλύψουν τα έξοδα τους, να συντηρήσουν το σπίτι τους και να μεγαλώσουν τα δύο τους παιδιά. «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις δύο μωρά όταν έχεις βυθιστεί στα χρέη» ανέφερε Tζέισον Μαμόα.