ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Νέες απολύσεις στο Open

Νέες περικοπές προσωπικού στο Open, με στόχο την περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού. Στα μέσα της εβδομάδας ανακοινώθηκαν οι απολύσεις των άλλοτε αρχισυντακτών της πρωινής ζώνης Μαρίας Παύλου και Αλέκου Βασιλόπουλου, καθώς και των δημοσιογράφων..
Βαγγέλη Παπαδόπουλου και Σωτήρη Μπολάκη.
***
Η παραταξη «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την ενέργεια της πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη να κινηθεί νομικά κατά δημοσιογραφων της Καθημερινής για την υποθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι. «Με την ενέργεια της η κυρία Γεροβασίλη στρέφεται κατά της ελευθερία του τύπου. Η απόπειρα λογοκρισίας και η απαίτηση της με εξώδικο να αποσυρθεί το δημοσίευμα αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας του τύπο» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
***
Πράσινο φως για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν πήρε η πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. Η ομάδα της εκπομπής έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για την νέα χρονιά, με σκοπό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού.
***
Ενα καίνουργιο πρότζεκτ, βασισμένο στη βρετανική παραγωγή του BBC «A Question of Sport», έρχεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 την ταξιδιωτική-ποδοσφαιρική εκπομπή «Football Stories».