ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

Η Ελενα Ακρίτα και oι λίστες της Προέδρου: Κρίμα...

Ευθείες βολές κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου εξαπέλυσε η Ελενα Ακρίτα με αφορμή τη χθεσινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα εγραψε η Ελενα Ακρίτα στο fb:
«Μεγάλη απογοήτευση η χθεσινή δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο. Οι πρώτοι που θυσιάστηκαν από τις λίστες της Προέδρου Κατερίνας..
Σακελλαρόπουλου είναι οι αντιστασιακοί του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1967-1974. Δηλαδή άνθρωποι που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για να βρίσκεται η νεα Προεδρος (και όλοι οι προκάτοχοι της) σε αυτή την θέση. Ελάχιστοι προσκληθηκαν, άπειροι κόπηκαν από την λίστα. Όταν γιορτάζεις την δημοκρατία και δεν καλείς τους πυλώνες της, κάτι ουσιώδες δεν έχεις καταλάβει. Κρίμα». 
Η Ελενα Ακρίτα μετά την ανάρτησή της επανήλθε και σημείωσε:
** «Αντιθέτως πολλοί χουντικοί έλαμψαν δια της παρουσίας τους». 

** «Επί προσωπικού για να μην παρεξηγηθώ. Αν και καλούμαστε κάθε χρόνο η μητέρα μου και χωριστά εγώ ως δημοσιογράφος, δεν πηγαίνουμε ποτέ στην δεξίωση, για λόγους αρχής. Και οι δυο μας πιστεύουμε ότι η Δημοκρατία δεν γιορτάζεται σε κήπους μεγάρων, αλλά καθημερινά με βάση το αξιακό σύστημα του καθενός από μας».
Αντιθέτως πολλοί χουντικοί έλαμψαν δια της παρουσίας τους.