ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

«Ερρίκος Ντυνάν»: καταργούν τμήματα, απολύουν εργαζομένους

Ανακοίνωση-καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομειου Ερρίκος Ντυνάν (ΣΕΝΕΝ):
Με απογοήτευση ενημερωθήκαμε για το κλείσιμο του Κυτταρολογικού Τμήματος, σκοπός και στόχος σας είναι η μείωση του μισθολογικού κόστους, βαρίδι για την εκτίναξη της κερδοφορίας των επίδοξων επενδυτών..
Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι το Νοσοκομείο πηγαίνει προς πώληση. Στο βωμό του κέρδους, μάλλον, έχετε σχεδιάσει κι άλλες τέτοιες αλλαγές, οι οποίες όμως σε βάθος χρόνου θα αποδειχθούν καταστροφικές και τότε θα αποδοθούν οι ευθύνες στους σήμερα αποφασίζοντες και θα αποκαλυφθεί ο πραγματικός σκοπός κατάργησης τμημάτων.
Θέση του Σωματείου μας είναι η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ενώ σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως των επιχειρηματικών σας επιλογών, το Σωματείο απαιτεί από την Διοίκηση την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας.
Θέλουμε σε όλους να θυμίσουμε ότι το εργατικό δυναμικό του Νοσοκομείο δεν είναι αριθμοί, αλλά άνθρωποι που δουλεύουν για να ζουν με αξιοπρέπεια.
Το ΣΕΝΕΝ είναι αντίθετο στην απόφασή σας και επιφυλάσσεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                        ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΛΑΝΤΗΣ