ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Ελεύθερος ο Σπ. Δαπέργολας που είχε συλληφθεί μετά από μήνυση Μπογδάνου

Με τη διαδικασία του αυτόφωρου συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο αναρχικός Σπύρος Δαπέργολας, στέλεχος του Ρουβίκωνα και ενεργό μέλος της διαδικτυακής κοινότητας.
Η σύλληψη του Σπύρου Δαπέργολα έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος για μια ανάρτηση στο τουίτερ.  
Ο Μπογδάνος τελικά δεν..
εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ο Σπύρος Δαπέργολας αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη πήρε αναβολή για τις 30 Ιουλίου.
 Ο Δαπέργολας απευθυνόμενος στον Μπογδάνο μέσω twitter, του είχε πει: «Μπογδανάκο ακούμε ότι στοχοποιείς την συντρόφισσα Κουμάντου. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα και δεν αντιμετωπίζονται ωραία. Για να υπερασπίσουμε μέλη του κινήματος εμείς θα το πάμε τέρμα. Εσύ αντέχεις το τέρμα; Οχι κ το ξέρουμε όλοι. Κάντα στον Συριζα αυτά...»Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις έγινε γνωστή η είδηση «τρεντάρει» στο twitter το «εθνικός_ρουφιάνος».
Ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος θεώρησε ως απειλή προς το πρόσωπό του το παραπάνω tweet τουΣπύρου Δαπέργολα και κινήθηκε δικαστικά εναντίον του. Μάλιστα έσπευσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter να ευχαριστήσει «την Ελληνική Αστυνομία για την… αποτελεσματικότητά της».
- πηγή: avgi