ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Κρύβουν ειδήσεις

Αυτό που έγραφε ο Τάσος Παππάς στα «Ανάγωγα», στην «Εφημερίδα των Συντακτών», συμβαίνει κατά κόρον.
«Γίνεται το πρώτο θέμα σε συμπολιτευόμενη εφημερίδα, το οποίο αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, να παίζει πρώτο σε όλα τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, ενώ το πρώτο θέμα σε αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, που αφορά την κυβέρνηση, να θάβεται;». Θέλετε να σας πούμε..
λοιπόν τι συμβαίνει με θέματα που βγάζει η «Εφημερίδα των Συντακτών», με διάφορες αποκαλύψεις; Κατ’ αρχάς δεν απαντάει το αρμόδιο υπουργείο. Τσιμουδιά. Και δεν λέει τίποτε και κανένα κανάλι ή άλλο ΜΜΕ. Σαν να μην έχει συμβεί καν το γεγονός. Επανέρχεται η εφημερίδα την επόμενη μέρα; Τα ίδια οι άλλοι. Και κάποια στιγμή σβήνει το θέμα.
Το ίδιο πήγε να γίνει και με τον υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη. Εγραψε η «Εφ.Συν.», τίποτε αυτοί (κυβέρνηση και ΜΜΕ). Μέχρι που παραιτήθηκε ο υφυπουργός λόγω των διαρκών αποκαλύψεων οπότε και αναγκάστηκαν να το μεταδώσουν και τα κανάλια. Και το έπαιξαν προς το τέλος των δελτίων. Ο ΣΚΑΪ, π.χ., το έπαιξε 8 και 25, 40-45 λεπτά δηλαδή μετά την έναρξη του κεντρικού του δελτίου. Είναι συνηθισμένο βλέπετε να παραιτείται ένας υφυπουργός, οπότε λογικό είναι να παίζει η είδηση λίγο πριν από τα αθλητικά.
Κρύβουν ειδήσεις μέχρι που δεν κρύβονται (και αναγκάζονται με πόνο ψυχής να τις μεταδώσουν).
-από την Εφημερίδα των Συντακτών/ press cafe