ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Νέα ραδιοφωνικά δίδυμα στα Παραπολιτικά

Νέες εκπομπές στα Παραπολιτικά 90.1. Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην πρωινή ζώνη του, ο ραδιοσταθμός γνωστοποίησε δύο νέα δίδυμα που θα κάνουν εκπομπές.
Το πρώτο είναι εκείνο του Δημήτρη Τάκη με τη Χριστίνα Κοραή, που θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Μπρα ντε φερ». Ο Δημήτρης Τάκης βρίσκεται ήδη στα Παραπολιτικά 90.1 τα τελευταία χρόνια, και.. αντικαθιστούσε προσωρινά τον Γιώργο Τράγκα στο πρωινό 8-10, ενώ η Χριστίνα Κοραή είναι η νέα είσοδος. Και το δεύτερο είναι εκείνο του Γιώργου Κουβαρά με τον Γιώργο Πιέρρο, με την εκπομπή «Μέχρι τέλους». Αναλυτικά και σύμφωνα με τα δελτία Τύπου:
«Μέχρι τέλους» με τον Γιώργο Κουβαρά και τον Γιώργο Πιέρρο τη νέα σεζόν στα Παραπολιτικά 90,1. Θέλετε ενημέρωση, παρασκήνιο, καλά κρυμμένα μυστικά καιντοκουμέντα; Πάρτε το σχετικό!
Συντονιστείτε για μια ώρα πολιτικών και παραπολιτικών αποκαλύψεων.
«Μπρα ντε φερ»: Από τη νέα σεζόν του Παραπολιτικά 90,1 το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια και όλη η πολιτική επικαιρότητα θα αντιμετωπίζονται με σιδερένια γροθιά που ξέρει όμως  να σφάζει και με το βαμβάκι.
Φως στα άδυτα της πολιτικής και στα αθέατα γεγονότα , δυνατές συνεντεύξεις, πολύ χιούμορ, πολιτική και κοινωνική κριτική χωρίς συμβάσεις. Θα είμαστε παντού για σας και με σας, γιατί η δική σας φωνή θα είναι η πυξίδα της εκπομπής. Ραντεβού την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στη νέα σεζόν του Παραπολιτικά. Χριστίνα Κοραή και Δημήτρης Τάκης. Δημήτρης Τάκης και Χριστίνα Κοραή σε ένα δίωρο «Μπρα ντε φερ» με την επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της .