ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ο Κώστας Μπίγαλης «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ

Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο!
Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους. Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου..
Σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 από τις 22:00 ώς τις 24:00, η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» κάνει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι με τραγούδια που σημάδεψαν τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Κώστας Μπίγαλης, ενώ στην «παλέτα του πενταγράμμου» θα βάλουν την πινελιά τους ο Δάκης και η Πωλίνα.
O Kώστας Μπίγαλης τσιμπάει ακόμα σαν τη «Μέλισσα». Ο «Big Alice» συλλέγει τη «γύρη της ζωής» και την εκφράζει μέσα από τους στίχους και τη μουσική του. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό, αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και διαχρονικό.
Θα μας ταξιδέψει στου «Αιγαίου τα μπλουζ» με τη «Ρίνα Κατερίνα» και την «Τούλα υποκριτούλα», ενώ με «Τσίτα τα γκάζια» θα περάσει μπροστά από την «Κόρη του περιπτερά» και θα της φωνάξει «Πεσ’ το με ‘σκασες»!