ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ο αποκλειστικός έλεγχος του Alpha

Ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουλίου η συναλλαγή για την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί των εταιριών Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA), Alpha Ραδιοφωνική Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική) και Alpha Ραδιοφωνική Κρόνος Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό..
ALPHA 96,5 στη Θεσσαλονίκη) από τη Mediamax Holdings Limited, όπως ανακοίνωσε η Motor Oil.
***
Τον ραδιοφωνικό σταθμό Music 89,2 εξαγόρασε ο όμιλος Πολίτη, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6, από τον όμιλο Ρέστη. Ο όμιλος Πολίτη καλύπτει, με τον Music 89,2, και την περιοχή της ξένης mainstream μουσικής, συμπληρώνοντας το portfolio των ραδιοφωνικών σταθμών του.
***
Σε δημοσιογραφική συνεργασία προχωρούν η Athens Voice (free press εφημερίδα, athensvoice.gr και  ραδιοσταθμός athensvoiceradio 102,5) και η «Μηχανή του Χρόνου». Όπως επισημαίνουν, στόχος είναι μεταξύ άλλων η εμπορική αξιοποίηση του περιεχομένου τους μέσα από καινούρια projects στον πολιτισμό και το storytelling.