ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Γ. Παπαχρήστος: Μαθήματα δημοσιογραφίας δεν δεχόμαστε ούτε εγώ ούτε «Τα Νέα»

«Διαβεβαιώνουμε την διεύθυνση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, την ιδιοκτησία και τον εν λόγω συντάκτη, ότι όσα ψέματα, όση λάσπη και όσες συκοφαντίες και να επιστρατεύσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του, δεν θα τα καταφέρουν. Ο δημοκρατικός κόσμος άλλωστε, έχει ήδη πάρει διαζύγιο με τις "δημοσιογραφικές" πρακτικές τους, όπως, δυστυχώς, και η ιστορική εφημερίδα με την αλήθεια»..
Τα παραπάνω ανέφερε σε σχόλιο της η Κουμουνδούρου, σχετικά με την «απορία» που διατύπωσε στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Τα Νεα» και ο συντάκτης της Γ. Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα», για το «πού βρισκόταν ο κ. Τσίπρας το τετραήμερο 17-22 Ιουλίου» (δείτε ΕΔΩ).
Ο σύμβουλος έκδοσης των ΝΕΩΝ, Γ. Παπαχρήστος  απάντησε σε οργισμένο ύφος, ίσως γιατί δεν του «βγήκε» το θέμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«(...) Αφού ζητούν εξηγήσεις, σκέφτομαι να το διευρύνω (χρονικά…) το προχθεσινό ερώτημα: έκανε διακοπές σε σκάφος αυτόν τον μήνα; Και αν ναι, ποιανού ήταν αυτό το σκάφος; Διότι, απ’ ότι φαίνεται, ο κ. Τσίπρας δεν διδάχθηκε τίποτε από την ιστορία και το παρελθόν (…) Μαθήματα δημοσιογραφίας δεν δεχόμαστε, ούτε «ΤΑ ΝΕΑ» ούτε ο υποφαινόμενος, και δη από κάποιον που έχει προ πολλού διακόψει κάθε σχέση με την αλήθεια, όπως ο κ. Τσίπρας. Θα του ευχηθώ μόνο να μην υπάρξουν μελλοντικά τίποτε «πειστήρια», ανάλογα με εκείνα από τη θαλαμηγό «Odyssey», και τότε είναι που θα γελάσει κάθε πικραμένος…»