ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Για τους εκδότες και τους καναλάρχες παραμένει ο «Μωυσής»

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Έρχεται πριν λίγο καιρό το ΣτΕ και δικαιώνει τους προσφεύγοντες συνταξιούχους για τα αναδρομικά τους σε κύρια αλλά ΚΑΙ σε επικουρική σύνταξη, όπως επίσης ΚΑΙ στα δώρα.
Κόστος αναδρομικών 3,5-3,9 δισ. ευρώ.
Έρχεται σήμερα ο πρωθυπουργός ο ελικοπτεράτος και με ύφος χιλίων καρδιναλίων ανακοινώνει ότι θα δώσει σε όλους (ποιους όλους..
άραγε, δεν αναφέρονται πουθενά οι δημόσιοι) τα αναδρομικά τα οποία κοστολόγησε 1,4 δισ. ευρώ.
Όπως αντιλαμβάνεστε η απόσταση από τα 1,4 δισ. έως τα 3,5-3,9 είναι μεγάλη. Τεράστια. Είχε το θράσος μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι πρόκειται για «πολιτική επιλογή» η απόφαση να δώσει τα χρήματα σε όλους τους συνταξιούχους, ακόμα και στους μη προσφεύγοντες..
Επειδή το σανό είναι ακριβό, ας του θυμίσει κάποιος ότι η εφαρμογή απόφασης του ΣτΕ δεν είναι «πολιτική επιλογή» αλλά αυτονόητη συμμόρφωση του κράτους σε απόφαση της δικαιοσύνης.
Αφού λοιπόν αποφάσισε να ΚΟΥΡΕΨΕΙ τα αναδρομικά με το έτσι θέλω, αγνοώντας το ΣτΕ, επιπρόσθετα, σε έτερη τροπολογία, καταργεί τις αξιώσεις των συνταξιούχων για επικουρικές και δώρα!
Είναι ο πρωθυπουργός της χώρας ο οποίος σήμερα, δυστυχώς, αποδείχθηκε ψεύτης και στυγνός εκβιαστής. Αλλά μην αγχώνεστε. Η λίστα Πέτσα να είναι καλά. Για τους εκδότες της χώρας και τους καναλάρχες της, παραμένει ο ΜΩΥΣΗΣ.