ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Πίσω από την μάσκα του Νίκου Δένδια

Η μάσκα του Παναθηναϊκού που φορούσε ο Νίκος Δένδιας κατά την επίσημη επίσκεψη της Ισπανίδας Υπουργού Εξωτερικών, μόνο τυχαία δεν ήταν.
Για κάποιους προκάλεσε έκπληξη, όμως δεν ήταν κάτι τυχαίο αλλά μία προγραμματισμένη κίνηση. Ο Νίκος Δένδιας αποφάσισε να υποδεχθεί την Ισπανίδα ομόλογό του Αράντσα Γονθάλεθ Λάγια, φορώντας μία μάσκα του Παναθηναϊκού και οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν.
Ωστόσο, υπάρχει αρκετό.. παρασκήνιο πίσω από αυτή την κίνηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών. Σε μία πρόσφατη επίσκεψη του στην Ισπανία και σε μία ακόμα συνάντηση με την ομόλογο του, η κουβέντα πήγε στα αθλητικά και εκεί η κυρία Λάγια του αποκάλυψε ότι παρακολουθεί ποδόσφαιρο και είναι μάλιστα ένθερμη οπαδός της Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Ο Νίκος Δένδιας ανταπάντησε ότι κι αυτός ασχολείται με τα αθλητικά και πως του αρέσει πολύ να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.
Έτσι, με αφορμή την επίσκεψη της στην Ελλάδα, θέλησε να της υπενθυμίσει την συνομιλία που είχαν και να της αποδείξει ότι όντως είναι οπαδός του τριφυλλιού, με την Ισπανίδα Υπουργό Εξωτερικών να είναι ντυμένη στα χρώματα της αγαπημένης της ομάδας, της Ρεάλ Σοσιεδάδ.