ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Όταν ο Γ. Παπαχρήστος έπαιρνε (σκληρά) μαθήματα δημοσιογραφίας από τον Ν. Χατζηνικολάου

Ο Σύριζα οργίστηκε με τον Γιώργο Παπαχρήστο (για το δημοσίευμά του περί διακοπών Τσίπρα με σκάφος) και ο Παπαχρήστος οργίστηκε με τον Σύριζα. «Μαθήματα δημοσιογραφίας δεν δεχόμαστε, ούτε "ΤΑ ΝΕΑ" ούτε ο υποφαινόμενος, και δη από κάποιον που έχει προ πολλού διακόψει κάθε σχέση με την αλήθεια», έγραψε σε απαντητικό σχόλιό του. Αλλά ο Γ. Παπαχρήστος, λόγω και της φύσης της στήλης του..
(γενικά των στηλών που είχε και έχει στη δημοσιογραφική του διαδρομή), εκνευρίζει συχνά και άλλους, όχι μόνο της «απέναντι» πολιτικής πλευράς. Το είχε κατορθώσει πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια, όταν έκανε έξαλλο τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος χρησιμοποίησε εναντίον του σκληρούς χαρακτηρισμούς, από αυτούς που η γλωσσικό στερεότυπο τους αναφέρει ως «απίστευτους».
Ο Χατζηνικολάου ενοχλήθηκε επειδή ο δημοσιογράφος του τότε ΔΟΛ (δεν είχε αλλάξει ακόμα ιδιοκτήτη το Συγκρότημα) αναφερόμενος στη Real News αγνοούσε επιδεικτικά το όνομά της και έγραφε «στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου». Η επίθεση ήταν σφοδρή, με χαρακτηρισμούς όπως «Παπατσιράκι», «τυφλωμένος» κ.λπ. Ο (συν)ιδιοκτήτης τού Real Group είχε επιτεθεί και στον τότε εκδότη των Νέων: «Κρίμα Σταύρο Ψυχάρη να βάζεις τα τσιράκια σου να λειτουργούν με αυτόν τον άθλιο τρόπο, ντροπή», ανέφερε, ενώ έκλεισε το σχόλιο λέγοντας στον Γ. Παπαχρήστο: «Χαιρετισμούς στο αφεντικό σου».
Την άγρια φραστική επίθεση –και το μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας– από τον Ν. Χατζημικολάου είχε καταγράψει ο Harddog τον Απρίλιο του 2016.

- από το Harddog  / Δείτε εδώ ολόκληρο το θυελλώδες σχόλιο –έχει και άλλα «σκληρά».