ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

O Πρετεντέρης απαντάει στον Παπαχελά

«…Μόνο στην Ελλάδα ακούστηκε ότι η λύση είναι να τα βρουν ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα. Για ποιον λόγο; Ιδέα δεν έχω. Στερούμαστε Πρωθυπουργού; Όχι. Δεν έχουμε κυβέρνηση; Έχουμε. Υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης της κρίσης από την πλειοψηφία; Έως τώρα κανένα».
Αυτό γράφει σε άρθρο του ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιάννης Πρετεντέρης απαντώντας έμμεσα, όπως γράφει topontiki, στο άρθρο του διευθυντή της «Καθημερινής»..
Αλέξη Παπαχελά που είχε επισημάνει την ανάγκη συνεννόησης των δύο αρχηγών, και συντάσσεται με εκείνους - στο κομματικό στρατόπεδο και τα φιλοκυβερνητικά μίντια - που επέκριναν σχετικά τον διευθυντή της “Καθημερινής”.
Ο Αλέξης Παπαχελάς είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις γράφοντας στις 18.03:
Βλέπω ότι ο ιός της διχαστικής υστερίας επιμένει. Σε εμάς δεν θα πιάσει, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι χολερικοί. Μας γεμίζει η αισιοδοξία ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βάζει πλάτη στα δύσκολα. Ερχονται δύσκολα μετά τις δύο απανωτές κρίσεις, του μεταναστευτικού - προσφυγικού και του ιού. Ας αφήσουμε τους παλαβούς και ακραίους από εδώ και από εκεί να αλληλοϋβρίζονται, να λοιδορούν, να λασπώνουν. Δεν θα αλλάξουν ποτέ και ανήκουν σε ένα χθες από το οποίο δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν. Εμείς αυτό που πιστεύουμε θα το λέμε. Οταν ο κ. Μητσοτάκης κάνει καλά τη δουλειά του στη διαχείριση του Εβρου ή του ιού, έως τώρα, θα το γράφουμε. Οταν ο κ. Τσίπρας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, το ίδιο. Μας νοιάζει η επόμενη μέρα της χώρας και το γεγονός ότι θα χρειαστεί να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι όλοι, για να την κρατήσουμε όρθια. Καλή δύναμη σε όλους! 

ΥΓ 'Ασχετο: Πρετεντέρης και Παπαχελάς έχουν δημοσιοποιήσει και οι δύο πως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.