ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Το πρώτο φάουλ της αναπληρώτριας

Η Αριστοτελία Πελώνη βγήκε χθες για δεύτερη φορά στις κάμερες, καθώς ο Στέλιος Πέτσας συνεχίζει να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, από τότε που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η σύζυγός του. Ωστόσο, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος δεν απέφυγε χθες το λάθος, όταν η συζήτηση με τους κυβερνητικούς συντάκτες ήρθε στο θέμα του δημοσίου συστήματος υγείας..
Η Αριστοτελία Πελώνη ρωτήθηκε πόσες κλίνες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή για τον κορωνοϊό και η ίδια δεν ήξερε να απαντήσει με ένα συγκεκριμένο αριθμό.
Σημειωτέον ότι λίγες ώρες αργότερα, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό στο υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε συγκεκριμένο αριθμό (λίγο περισσότερες από 650) και, άρα δεν υπήρχε θέμα μη καταμέτρησης, αλλά... ελλιπούς ενημέρωσης της εκπροσώπου. Βεβαίως, τα λάθη και οι παραλείψεις για τους ανθρώπους είναι – πολλώ δε μάλλον όταν βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη υγειονομική κρίση.
- από το matrix24