ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Μοντέλο ΠΑΟΚ στο «Εθνος»

Εκδότης ιστορικού ημερησίου φύλλου, που πλέον έχει μετατραπεί σε κυριακάτικο, προβληματίζεται για να προχωρήσει ή όχι, σε δομικές αλλαγές και επαναλανσάρισμα ξοδεύοντας πολλές χιλιάδες ευρώ πριν αποφασίσει να βάλει λουκέτο. Λέγεται οτι έχει αρχίσει και ραντεβού με έμπειρους της δημοσιογραφικής πιάτσας..
***
Στο "Εθνος" του Ιβάν Σαββίδη, οι εργαζόμενοι περιμένουν περαιτέρω αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια. Η απόφαση παντως για αναστολή λειτουργίας του ημερήσιου φύλλου μετα τις ευρωεκλογές δεν δείχνει να έχει βάση, καθως οι σύμβουλοι του ομογενή επιχειρηματία τον έχουν σχεδόν πείσει για "υπομονή" και "μοντέλο ΠΑΟΚ".
***
Ποιος σκέφτεται να εκδώσει συντόμως, καθημερινό έντυπο οκτώ σελίδων μεγάλου σχήματος, με ελάχιστο ή και καθόλου προσωπικό; Θα είχε ενδιαφέρον το... εκδοτικό εγχείρημα! Κυρίως για τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που κοιμούνται και ονειρεύονται συλλογικές συμβάσεις.