ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Σχέδια για νέες εκδόσεις και ραδιόφωνα

Πολλά νέα σχέδια για εκδόσεις και τακτικές κινήσεις στην σκακιέρα του Τύπου εχει το "γωνιακό μαγαζί" (και λόγω Μαρινάκη) των "Παραπολιτικών" στον Πειραιά. Νέα περιφερειακά ραδιόφωνα, νέα πολιτική εφημερίδα, νέα περιοδικά από τον Γιάννη Κουρτάκη.
***
Εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα στα μίντια της Dimera. Aυτοί που ισχυρίζονται..
πως γνωρίζουν τις «επιθυμίες» του μεγαλομετόχου αποκλείουν το «λουκέτο» στο ημερήσιο φύλλο του ΕΘΝΟΥΣ. Κάποιοι αλλοι, κινδυνολόγοι, επιμένουν οτι ο Ομιλος Σαββίδη θα "επενδύσει" στο κακό σεναριο (μετα τις εκλογές) αφού πρώτα ξεκαθαρίσει την περίπλοκη κατάσταση στο Open.
***
Εσκασε μύτη το κεντροδεξιό site με το... αριστερόστροφο ονομα, tomanifesto.gr. Ο Χάρης Παυλίδης συμμετέχει σ' αυτή τη νέα προσπάθεια μαζί με άλλους δημοσιογράφους ως αρθρογράφος-σχολιαστής. Οι φήμες για εμπλοκή του Γιώργου Μουρούτη είναι ανυπόστατες.
***
Το πλήρως ανανεωμένο και δυναμικό site του ΑΝΤ1ΝEWS.GR είναι πλέον γεγονός. Με νέα εικόνα το ειδησεογραφικό site μας καλωσορίζει σε ένα πιο φιλικό και σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον για να συνεχίσει να προσφέρει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προσαρμοσμένη πλήρως στις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των αναγνωστών.