ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) και με αφορμή τη συνέντεξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Real Fm έβγαλε ανακοινωση στην οποία αναφέρει:
"Αlter ego (λατινικά «άλλος εαυτός») είναι ένας δεύτερος εαυτός, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ξεχωριστός από την κανονική ή αληθινή, πρωτότυπη προσωπικότητα ενός ατόμου. Ένα άτομο που έχει ένα alter ego λέγεται ότι ζει μια.. διπλή ζωή.  Ακούγοντας τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Νίκο Χατζηνικολάου, αισθανθήκαμε πως ακούγαμε το alter ego του εφοπλιστή και όχι τον ίδιο.
Η Ελλάδα πρέπει να χαίρεται που τον έχει και μοιράζει, ανιδιοτελώς, τα χρήματά του σε αναξιοπαθούντες που δημιουργεί η κακή αριστερή κυβέρνηση. Βέβαια καμία αναφορά στις αποικιακές συμβάσεις του ΔΟΜ και το «Βήμα fm».
Δεν ξέρουμε ποιος εαυτός είναι ο πραγματικός Μαρινάκης. Τι λέει ο ίδιος, και τι οι σύμβουλοί του, ποιος άραγε είναι ο πραγματικός και ποιο το alter ego του, ξέρουμε όμως ότι τον πραγματικό εαυτό τον δείχνουν οι πράξεις μας και τα κίνητρά μας, όχι τα λόγια μας.
Τόνισε ο Μαρινάκης ότι δεν κρύβεται, γιατί τότε στην περίπτωση των απλήρωτων εργαζομένων του «Βήμα FM» δεν κάνει τίποτα;
Ελπίζουμε πως τη φράση «το φως νικάει το σκοτάδι» την είπε ο πραγματικός Βαγγέλης Μαρινάκης, γιατί οι εργαζόμενοι του «Βήμα FM» είναι στο σκοτάδι της ομηρίας από την Alter Ego, εδώ και πολύ καιρό.
Η ύπαρξη του «άλλου εαυτού» διαπιστώθηκε για πρώτη φορά γύρω στο 1730. Ο Άντον Μερσερ χρησιμοποίησε την ύπνωση για να τον διαχωρίσει, μέθοδο που προτείνουμε στον εφοπλιστή, για χατίρι της κοινής μας Πατρίδας, ελπίζοντας ότι θα επικρατήσει ο καλός εαυτός του, αυτός που οραματίζεται και ο ίδιος."