ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

«Ο Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι δήμαρχος στον Πειραιά»

Τι λέει ο Πέτρος Κόκκαλης

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης μίλησε στο Κανάλι 1 και κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Real Fm σχετικά με τον ίδιο και τον πατέρα του Σωκράτη Κόκκαλη (ΕΔΩ).
Ο Π. Κόκκαλης ανέφερε ότι του είχε ζητηθεί από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, λέγοντας:..
«Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο».
Παράλληλα, μεταφέροντας και τις δηλώσεις στο twitter, ανέφερε: «Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά».
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Πέτρος Κόκκαλης αναφερόμενος στον Β. Μαρινάκη πρόσθεσε ότι «έχει τον δημοσιογραφικό οργανισμό Μαρινάκη, έχει και καινούργιο κανάλι, έχει πάρα πολλά «παπαγαλάκια» που χρησιμοποιεί»...