ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Debate με τρεις υποψηφίους δημάρχους Θεσσαλονίκης

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος υποδέχονται τρεις υποψήφιους Δημάρχους της Θεσσαλονίκης σε ένα πρωτότυπο debate ένα μήνα πριν τις εκλογές. Η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Γιώργος Ορφανός και ο Νίκος Ταχιάος έρχονται στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα: Ποιο είναι το πλάνο τους για τα..
κυρίαρχα θέματα που απασχολούν την πόλη της Θεσσαλονίκης; Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου, στην «Ώρα Ελλάδος 7» στο OPEN στις 07.00.

***
O Σταύρος Θεοδωράκης ζωντανά την Κυριακή 21 Απριλίου στις 09:00 στο στούντιο της εκπομπής «Τώρα ότι συμβαίνει» με την Φαίη Μαυραγάνη στο OPEN. Είναι σκάνδαλο η NOVARTIS; Θα υπάρξουν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα; Ευρωεκλογές και η επόμενη μέρα.
***
Ευάγγελος Αποστολάκης και Έλενα Κουντουρά μιλούν για όλα απόψε, στο Open Mind με την Έλλη Στάη. Πέμπτη 18 Απριλίου στις 23.00 στο Open Mind: Δύο πρόσωπα - δυο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Ακόμα, σφοδρή πολιτική σύγκρουση, στην σκιά της Novartis. Στο στούντιο οι
Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Ξυδάκης, και οι δημοσιογράφοι Μαριάννα Πυργιώτη και
Χρήστος Τσιγουρής.