ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Το ασπρόμαυρο πρωτοσέλιδο του Έθνους...

...και τα χρώματα της γαλλικής σημαίας στο λογότυπο

Το ΕΘΝΟΣ κάνει σήμερα ένα ασπρόμαυρο πρωτοσέλιδο για να τονίσει το "πειραγμένο" "γαλλικό" λογότυπό του, συμμετέχοντας στο πένθος για τη Νotre Dame. Οπως και χτες με το πρωτοσέλιδό του.
Aυτό έγραψε ο εκδότης - διευθυντής της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Νούλης Χατζηδημητρίου. Σχετικά με την..
κάλυψη από τις εφημερίδες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων, το harddog  γράφει:

Το Έθνος ήταν μία από τις λίγες εφημερίδες που είχαν χθες βασικό τους θέμα την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων. Σήμερα αφιερώνει τον μεγαλύτερο πρωτοσέλιδο χώρο από κάθε άλλη εφημερίδα στον απόηχο από την καταστροφή, ενώ ακολουθούν τα Νέα, με επίσης δυνατή προβολή,
 και η Καθημερινή με μεγάλη «όρθια» φωτογραφία. Στο λογότυπο του Έθνους υπάρχουν τα χρώματα της γαλλικής σημαίας.
Η ημέρα έχει και γνωστό πρωτοσέλιδο τής μπούρδας για προφητείες , για «11η Σεπτεμβρίου του Χριστιανισμού» και για τιμωρία των Γάλλων επειδή στη χώρα έγιναν χιλιάδες μουσουλμάνοι.
Στις σημερινές εκδόσεις ξεχωρίζει η Εφημερίδα των Συντακτών για τη δημοσίευση του Μανιφέστου Ευρωπαίων ιστορικών ταυτόχρονα με τις The Guardian, Le Monde, El Pais. La Repubblica, Der Tagesspiegel. H Εφ.Συν. δεν έχει πρωτοσέλιδο χτύπημα για την επομένη της μεγάλης πυρκαγιάς στο Παρίσι.