ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο Βορίδης και ο… κουρέας των δανείων!

Νέο βίντεο, με πρωταγωνιστές τον Μάκη Βορίδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη αυτή τη φορά, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Γιώργος Χριστοφορίδης. Ο δημοσιογράφος παίρνει αφορμή από τηλεοπτική εμφάνιση του Μάκη Βορίδη, κατά την οποία ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε η ΝΔ ζήτησε κούρεμα των κομματικών της δανείων και ότι, αντίθετα, κούρεμα των δανείων του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Τσίπρας. Αφου ακούμε την επίμαχη..
δήλωση Βορίδη, ακολουθεί η δήλωση του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος ζητά ξεκάθαρα κούρεμα των δανείων της ΝΔ και, μάλιστα, ατάραχος παραδέχεται ότι αυτά –ουσιαστικά- θα φορτωθούν στις πλάτες του ελληνικού λαού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Γ. Χριστοφορίδη:

"Ο κουρέας των κομματικών δανείων
Ή όταν ο Αδωνις κάνει «τζα!» στον Μάκη Βορίδη
Είναι λογικό ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα να ζητά κούρεμα των δανείων του, γιατί δεν μπορεί να τα πληρώσει; Μα, αν τα έκανε μαντάρα με τα δικά του οικονομικά, πώς ζητά από τους πολίτες να του εμπιστευθούν και τα δικά τους;
Η ΝΔ, το 2014, φεύγοντας από την εξουσία, ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ παράταση της προστασίας α’ κατοικίας. Είπε στους πολίτες ότι, αν δεν έχουν να πληρώσουν, ας χάσουν το σπίτι τους. Όμως, ο αντιπρόεδρός της, Αδωνις Γεωργιάδης, ζητά δημόσια κούρεμα των δανείων της ΝΔ, για να μη χάσει το δικό της «σπίτι»!
Μιλάμε για μια πρόταση πολιτικά τόσο ανήθικη, μικρή και ανίσχυρη, που ακόμη και ο Μάκης Βορίδης –σε εμφάνισή του στο OPEN κόντρα στον Νίκο Φίλη- έσπευσε να την αποσιωπήσει. Με τη συνειδητή παρερμηνεία εγγράφου, οδήγησε τη συζήτηση στον Τσίπρα. Είναι έμπειρος ο Μάκης, παραδέχομαι…
Δυστυχώς για εκείνον, τα βίντεο υπάρχουν και αποδεικνύεται περίτρανα ποιος είχε το θράσος να ζητήσει δημόσια κούρεμα των κομματικών δανείων.
Δείτε το βίντεο και αναλογιστείτε: Την αλήθεια την είδαν κάποιοι στο ίντερνετ, την πλιατσικολογία Βορίδη, όμως, την ακούσαμε σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, στο prime time της πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Αρα, μήπως ο Μάκης πέτυχε το στόχο του;"