ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Αλλάζει λογότυπο και επίπεδο ο ρ/σ «Στο Κόκκινο»

Δεκατρία χρόνια συμπλήρωσε στα ερτζιανά ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και αλλάζει εικόνα και λογότυπο.
Η ιδέα για το νέο λογότυπο και η υλοποίησή του ανήκει στην “Komodo Design Studio” (komodo.gr), μια δυναμική εταιρία, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και ξεχωρίζει για το καινοτόμο δημιουργικό της προφίλ. Η αλλαγή του λογοτύπου..
συμπίπτει και με μια σειρά κινήσεων για τον εκσυγχρονισμό των μέσων της left media. Σε λίγες ημέρες θα αποκατασταθεί η διαδικτυακή παρουσία της ιστοσελίδας stokokkino.gr, ύστερα από την ηλεκτρονική επίθεση ακροδεξιών που δέχτηκε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ στη λειτουργία της θα αξιοποιηθούν όλα τα νέα μέσα επικοινωνίας.
Η νέα ιστοσελίδα θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να «περιπλανηθούν» σε ό,τι εκπέμπει ο σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» μέσα από ένα ανανεωμένο και εύχρηστο περιβάλλον.
Παράλληλα, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η συνολική τεχνική αναβάθμιση του σταθμού, ώστε να ακούγεται δυνατά και καθαρά σε όλη την Αττική.
Σχετικά με το λογότυπο: «η κόκκινη γραμμή συμβολίζει μεν τη θέση του σταθμού στο καντράν του ραδιοφώνου (105,5 στην Αττική), αλλά και την ιδιαίτερη θέση που καταλαμβάνει στις συνειδήσεις των ακροατών. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» ξεχωρίζει άλλωστε μέσα σε ένα τοπίο, όπου πανομοιότυποι ραδιοφωνικοί σταθμοί αντιμετωπίζουν τους ακροατές σαν άβουλη μάζα, πελάτες, καταναλωτές».