ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Δύο πρόσωπα - δυο συνεντεύξεις

Την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 23.00 στο Open Mind δυο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν: Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Έλλη Στάη. Ο ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο, το μεγάλο μπρα ντε φερ στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Ερντογάν και το σκληρό γεωπολιτικό πόκερ. Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά μιλά για την..
υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή, τον πολιτικό πόλεμο και την κυβερνητική πλειοψηφία.
***
Το «ALLERT3» της ΕΡΤ3 το Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, στις 20:00, περιηγείται στον μόνο ιστορικό υπαίθριο χώρο που σώζεται έως σήμερα εκτός των τειχών της Θεσσαλονίκης, τους Κήπους του Πασά, με ξεναγό την αρχιτεκτόνισσα Βιβιάννα Μεταλληνού. Μαθαίνει από την αρχαιολόγο-ξεναγό, Ελένη Μαουσίδου Βοζίκα, για το ιστορικό πλαίσιο της Θεσσαλονίκης στην Οθωμανική περίοδο και ολοκληρώνει τη βόλτα στο κτήμα της Φιλοπτώχου Ανδρών ακούγοντας την ιστορία της Αδελφότητας από τον πρόεδρό της, Λεωνίδα Παπαδόπουλο.
***
Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00, ο Γιώργος Νταλάρας είναι καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Φωνές και μουσικές της ελληνικής καρδιάς» με τον Αλέξη Κώστα. Στην εκπομπή, που θα μεταδοθεί ζωντανά, ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει και για τις ευρωπαϊκές του συναυλίες.
***
Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Κρεμλή φιλοξενεί σήμερα, Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, στις 19:15, η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Πολιτικό Τραπέζι» με τον Γιώργο Γεωργιάδη.  Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής συζητούν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης και η Λουκία Αργυριάδου από τον συνδυασμό για τη Θεσσαλονίκη «Πόλη Ανάποδα».  Αύριο, Τετάρτη, 17 Απριλίου, στο «Πολιτικό Τραπέζι» της ΕΡΤ3 συζητούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου Παντελής Σκαρλάτος, Παντελής Τσακίρης και Ανέστης Πολυχρονίδης.